Omgivelser:

 

Lejligheden

 

Priser

 

Omgivelser

 

Badevand

 

Golf

 

Restauranter

 

Kavarna

 

Kap Kaliakra

 

Kamen Bryag

 

Dobrich

 

Varna

 

Balchick

 

Golden Sands

 

Natur

 

Kontakt

 

Links

 

Kavarna:

 

Kavarna er kendt som Bulgariens rock-by. Om sommeren bliver der jævnligt holdt koncerter på den åbne plads midt på byens gågade. Det er næsten altid rock af den hårde slags. Der har været mange kendte navne på besøg som f.eks. Manowar, Motörhead, Glenn Hughes og Black Sabbath.

 

 

 

Hvert år i juli måned afholdes Kavarna Rock Fest, der tiltrækker rock-elskere fra hele Europa. Det er Bulgariens svar på Roskilde Festival, og det sætter sit tydelige præg på byen mens det står på.

 

 

 

De gratis koncerter midt i byen trækker også mange mennesker til, og hele byen forvandles til en stor markedsplads.

 

 

 

Til hverdag er Kavarna en stille og rolig by, hvor livet går sin gang uden hast og jag. Der er gode indkøbsmuligheder på og omkring gågaden og i det nye indkøbscenter lidt til venstre for enden af gågaden. Til højre for enden af gågaden ligger en lille markedsplads og bagved den ligger busstationen. Længere over til højre ligger byparken, der er dejlig skyggefuld i sommersolen.

 

 

 

Man kan sagtens spadsere op til byen langs vejen. Hvis man vil variere turen lidt, kan man dreje til højre ved museet og gå langs bækken til man kommer tilbage til vejen lige nedenfor kirken. Hvis solen skinner, trænger man nok til en is eller noget at drikke, og så er det jo heldigt, at der ligger masser af cafeer, barer og isboder rundt i byen.

 

 

 

Forside

 

Benny Steen Larsen © 2012 • Privacy Policy • Terms Of Use