Omgivelser:

 

Lejligheden

 

Priser

 

Omgivelser

 

Badevand

 

Golf

 

Restauranter

 

Kavarna

 

Kap Kaliakra

 

Kamen Bryag

 

Dobrich

 

Varna

 

Balchick

 

Golden Sands

 

Natur

 

Kontakt

 

Links

 

Golden Sands:

 

Golden Sands (Zlatni pjasatsi) ligger ca. 35 km syd for lejligheden. Den er et besøg værd, hvis man vil opleve masseturismens glæder. Der er alt, hvad der hører til et rigtigt turistmekka: Kæmpe vandland, kæmpestor overfyldt badestrand, hvor alskens strand- og vandaktiviteter faldbydes, et lille tivoli, oceaner af barer, cafeer, restauranter, discoteker og boder af enhver slags.

 

 

 

Den strækker sig i en smal bræmme 3,5 km langs kysten, der er over 60 hoteller og i højsæsonen bor der over 100.000 mennesker. Udenfor sæsonen er det til gengæld en spøgelsesby, for det er et rent turistresort uden en oprindelig bulgarsk befolkning.

 

Der er begrænset adgang for biler i byen, og det er umuligt at finde et sted at parkere, så man skal parkere udenfor og gå derind. Der er en stor p-plads lige syd for byen, som med fordel kan benyttes, men der er også flere steder langs landevejen, hvor man kan smide bilen.

 

Man kan læse mere om Golden Sands på byens egen hjemmeside HER eller på den danske side HER.

 

Der ligger et lille tivoli midt i byen.

 

 

 

På mange af restauranterne er der underholdning af forskellig art - alt fra slangetæmmere over gøglere til folkedans. Her bliver der danset mavedans mellem bordene.

 

 

 

Der er masser af steder, hvor man kan købe kulørte drinks til halv pris i "happy hour".

 

 

 

Lige uden for byen ligger et stort beskyttet naturreservat. Der er dejligt svalt og skyggefuldt inde mellem de høje løvtræer, så det er et dejligt sted at gå tur i sommervarmen. Der kan læses mere om det HER.

 

I skoven syd for byen ligger Aladzha Monastery. Det er et oldgammelt kloster, der er hugget ud i kalkstensklipperne. Der kan læses mere om det HER.

 

I turistsæsonen bliver der holdt "Waldfest" i skoven ved Tsiganski Tabor. Det er Golden Sands svar på Mallorkas grisefester. Ud over rigelige mængder mad og rakia er der underholdning af meget høj klasse på en store scene. Bordene er placeret, så alle har fint udsyn. Det er absolut en oplevelse værd, men lad bilen stå hjemme!

 

 

 

 

 

Forside

 

Benny Steen Larsen © 2012 • Privacy Policy • Terms Of Use