Omgivelser:

 

Lejligheden

 

Priser

 

Omgivelser

 

Badevand

 

Golf

 

Restauranter

 

Kavarna

 

Kap Kaliakra

 

Kamen Bryag

 

Dobrich

 

Varna

 

Balchick

 

Golden Sands

 

Natur

 

Kontakt

 

Links

 

Dobrich:

 

Dobrich er regionshovedstad og har lidt over 90000 indbyggere. Den ligger ca. 50 km fra lejligheden, men er bestemt køreturen værd. Det er en moderne storby med masser af liv og indkøbsmuligheder. Det kan være noget vanskeligt at finde ind til centrum med det store torv og gågaderne, men prøv at sætte GPS'en på Dimitar Petkov, eller se på kortet nedenfor eller HER, hvor gågaderne er markeret med grå tern.

 

Man kommer ind til byen fra højre ved den røde pil. Gågaderne er markeret med blåt, den gamle by er markeret med en gul cirkel og byparken er markeret med en lysegrøn cirkel. Det kan være svært at finde en P-plads, men der plejer at være plads ved Dimitar Petkov, der fører op til det store torv.

 

 

 

Det store torv og gågaderne er lige blevet renoveret med nye fliser overalt. Det ser rigtigt nydelig ud.

 

 

 

De nyrenoverede gågader er dejligt skyggefulde, og så har de lavet cykelbaner på midten.

 

 

 

Der er masser af gode spisesteder, barer og cafeer i byen, og øllerne meget billige :-)

 

 

 

Nord for Dimitar Petkov ligger den gamle by. Den kan være lidt svær at finde, men fra det store torv skal man gå lidt ned ad Dimitar Petkov, og så kommer der en lille indgang på venstre hånd. Det er som at komme mange år tilbage i fortiden. Små hyggelige huse med arbejdende værksteder og forskellige butikker. Det er ikke så stort, men man bør opleve det, når man er i byen.

 

 

 

For enden af gågaden mod syd ligger den store bypark. Den er også i gang med at blive renoveret, og det ser rigtigt nydeligt ud, hvor de er blevet færdige.

 

 

 

Der er opstillet forskellige motionsredskaber, så man kan bruge middagspausen til at lave lidt fitness og styrketræning.

 

 

 

Længere inde i parken er der mere rustikt, men ikke mindre hyggeligt.

 

 

 

Der er også et par små tivoli og en sø, hvor man kan leje både, foruden iskiosker, barer og spisesteder.

 

 

 

 

 

Forside

 

Benny Steen Larsen © 2012 • Privacy Policy • Terms Of Use