Omgivelser:

 

Lejligheden

 

Priser

 

Omgivelser

 

Badevand

 

Golf

 

Restauranter

 

Kavarna

 

Kap Kaliakra

 

Kamen Bryag

 

Dobrich

 

Varna

 

Balchick

 

Golden Sands

 

Natur

 

Kontakt

 

Links

 

Badevand:

 

Når solen skinner og temperaturen har rundet de 30 grader, som den ofte gør om sommeren, kan man trænge til en svalende dukkert. Der er en lille pool i komplekset, som er til fri afbenyttelse. Det kan godt bruges, hvis man bare vil køles lidt ind imellem og ellers ligge og slikke sol i de gratis liggestole med en kølig drink fra cafeen inden for rækkevidde.

 

 

 

Hvis man hellere vil have sand mellem tæerne og ligge på en rigtig strand, kan man gå 2-300 meter hen til den lokale strand. Den er meget besøgt at både lokale og turister. Om sommeren kommer der også mange skoleklasser ned til stranden for at bade, spille volleyball eller dyrke gymnastik på stranden. I højsæsonen er der livreddere, og der er en strandbar, hvor man kan købe let mad og forfriskninger og leje liggestole.

 

 

 

Badevandet er dog ikke altid lige indbydende ved den lokale sandstrand, men til højre for molen ved restauranterne er badevandet meget bedre, og der er fin sandbund helt ind til kysten. Det er et suverænt sted at bade, men til gengæld er der ingen strand. Kun ved lavvande kan man finde en smal sandbræmme, hvor man kan lægge sig - ellers må man nøjes med at sidde på de store sten langs kysten.

 

 

 

Ved Bolata, der ligger ca. 15 km mod øst, ligger en lille lagune milevidt fra bymæssig bebyggelse. Her er vandet helt rent og indbydende. Der er en dejlig sandstrand rundt i kanten af lagunen, og i højsæsonen er der en lille strandbar, der sælger mad og drikkevarer. Der er også livreddere, der holder øje med, om folk opfører sig forsvarligt.

 

 

 

Man kommer derud ved at køre ud mod Kap Kaliakra. Ca. 3 km efter Balgarevo går en lille vej ned til venstre. Den følger man en km lige frem, hvorefter man drejer ned til højre ad en lille snoet vej, der fører ned til lagunen. Stedet er meget besøgt af lokale, så der kan være noget trængsel på vejen. Der er ikke ret meget parkeringsplads, så folk smider bare bilen, hvor det passer dem bedst. Er der ikke så mange mennesker, kan man køre meget tæt på stranden.

 

 

 

 

 

Forside

 

Benny Steen Larsen © 2012 • Privacy Policy • Terms Of Use